STRONA GŁÓWNA    pliki cookie    O SZKOLE    KONTAKT
Szkoła Podstawowa nr 54
DLA UCZNIÓW
DLA RODZICÓW
WSPÓŁPRACA Z ZAGRANICĄ
DOWNLOAD
OBIADY W STOŁÓWCE SZKOLNEJ

KWIECIEŃ 2023


80,00 zł koszt obiadów w kwietniu ( 3-5,12-28 kwietnia-16 dni )
Rodzice uczniów, którzy mają planowane wycieczki mogą pomniejszyć powyższą opłatę, należy wtedy wpisać taką informację w tytule wpłaty.

Informacje o zwrotach do odliczenia zostaną wysłane przez dziennik elektroniczny do 5 kwietnia.


Cena jednego obiadu dla ucznia wynosi 5,00 zł
Cena jednego obiadu dla nauczyciela wynosi 12,75 zł
Wpłatę należy dokonać przelewem w dniach od 1 do 10 marca 2023 na konto podane poniżej.
W razie rezygnacji należy z tygodniowym wyprzedzeniem poinformować intendentkę oraz oddać wypełniony kwestionariusz rezygnacji.
Proszę nie dokonywać wpłat wcześniej, ani nie zaokrąglać kwoty wpłaty.
Bank PKO BP nr konta: 97 1020 2313 0000 3102 1085 2202
W tytule płatności należy wpisać:
Szkołę, nazwisko i imię dziecka, klasę, obiady za miesiąc.
np. Kowalski Jan, 1d, obiady w miesiącu IX 2022


Uwaga!!! W dniach wolnych od zajęć dydaktycznych jest możliwość skorzystania przez uczniów z obiadu w stołówce ( przy czym musi się zapisać odpowiednia ilość uczniów).
Warunkiem zapisania dziecka na obiady w takich dniach jest wysłanie zgłoszenia intendentce ( przez dziennik elektroniczny lub mailowo: sp54intendent@gmail.com )
Dotyczy to dni 2,4,5 maja oraz 9 czerwca. Zgłoszenie należy wysłać do 21 kwietnia.
Obiady w takich dniach, ze względu na niewielką ilość zapisanych uczniów są jednodaniowe i nie ma możliwości zwrotów za nieobecność.


[Beata Likus
Intendent SP 54]

Jadłospis

jadłospis 17-21.04.2023


[Beata Likus
Intendent SP 54]

Załączniki

Karta zapisania na obiady w Szkole Podstawowej nr 54 im. Marii Konopnickiej w Katowicach wraz z klauzulą informacyjną o ochronie danych osobowych

Kwestionariusz rezygnacji

Regulamin stołówki szkolnej

Harmonogram wydawania posiłków

Zarządzenie nr 11/2022/2023


[Beata Likus
Intendent SP 54]

Alergeny

1.Zboża zawierające gluten
2.Skorupiaki i produkty pochodne
3.Jaja i produkty pochodne
4.Ryby i produkty pochodne
5.Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
6.Soja i produkty pochodne
7.Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
8.Orzechy
9.Seler i produkty pochodne
10.Gorczyca i produkty pochodne
11.Nasiona sezamu i produkty pochodne
12.Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia lub w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców;
13.Łubin i produkty pochodne
14.Mięczaki i produkty pochodne


[Beata Likus
Intendent SP 54]

MATERIAŁY OBCE ZNAJDUJĄCE SIĘ W NINIEJSZYM SERWISIE SĄ PREZENTOWANE WYŁĄCZNIE W CELACH INFORMACYJNYCH.
JEŚLI KTOKOLWIEK UWAŻA, ŻE ICH PREZENTACJA MOGŁABY NARUSZAĆ PRAWA OSÓB TRZECICH OBOWIĄZANY JEST
NIEZWŁOCZNIE POINFORMOWAĆ O TYM ZARZĄDZAJĄCEGO NINIEJSZYMI STRONAMI W CELU EWENTUALNEGO USUNIĘCIA TAKICH MATERIAłÓW.

Wszelkie prawa autorskie zastrzeżone